OVER ONS

  • MEER DAN VEERTIG JAAR ERVARING IN OPLOSSINGEN OP HET GEBIED VAN TIJDELIJK HUISVESTING

OVER ONS

Blueblox is een initiatief van Marc Govers. Hij is sinds 2004 gespecialiseerd in in- en verkoop en verhuur van tijdelijke huisvesting. Voordien was Marc commercieel actief in technische bedrijven en hield hij zich bezig met in- en verkoop van materialen, onderdelen en machines. Samen met zijn partners heeft Blueblox meer dan veertig jaar ervaring in oplossingen op het gebied van tijdelijke huisvesting.

Termen die volgens onze klanten op ons van toepassing zijn, zijn: no-nonsens, klantgericht, maatwerk, doelmatig, aanpakkers, dienstverleners.

Blueblox beschikt over een netwerk van vaste transporteurs en een opslag van ca. 4.000 m².

USP’S

BlueBlox biedt zijn klanten een aantal onderscheidende pluspunten:

  • “Blueblox stopt u niet in een unit, maar wij bouwen de unit om u heen. Wij werken volledig vanuit uw behoeften, wensen en eisen voor het specifieke gebruik van uw tijdelijke huisvesting.”

  • “Blueblox heeft voor elke vraag een passend gebouw. Standaard is bij ons nooit standaard: dat geldt voor materialen, afmetingen, afwerking en inrichting.”

  • “Blueblox is merkonafhankelijk. Daardoor leveren wij een ongekend groot assortiment aan soorten en typen gebouwen van verschillende merken.”

  • “Blueblox is specialist in nieuwe en tweedehands gebouwen, compleet ingericht met alle voorzieningen, variërend van kantoor tot keuken, van garderobe tot sanitaire ruimte en van lokaal tot zaal.”

  • “Blueblox levert niet alleen producten, maar wij ontzorgen u volledig met onze diensten. Wij regelen ook uw vergunningaanvragen en nutsvoorzieningen. Wij verzorgen ook uw grondwerk en benodigde fundering.”

  • “Blueblox is architect, makelaar, bouwer en transporteur in één. Wij kopen, verkopen en verhuren en gebouwen. Wij pakken complete gebouwen op, demonteren en verplaatsen ze. In delen of in hun geheel. We monteren uw gebouwen op uw locatie en richten ze compleet nieuw voor u in.”

DIENSTEN

BlueBlox levert niet uitsluitend geschikte gebouwen voor tijdelijke huisvesting, maar ontzorgt u ook volledig bij het organiseren en realiseren ervan.

BlueBlox levert – op hoofdlijn – de volgende diensten die relevant zijn voor het plaatsen en gebruiken van uw tijdelijke huisvesting (klik op de links voor meer informatie):

Blueblox: één loket voor uw tijdelijke huisvesting