UNITS ZIJN VERGELIJKBAAR MET LEGOBLOKJES

Units kunnen los, geschakeld of gestapeld worden geplaatst en opgebouwd tot complete gebouwen. Het systeem is vergelijkbaar met Legoblokjes. De afmetingen bedragen standaard 3 x 6 meter; de hoogte kan variëren. De standaardhoogte gaat tot 3,20 meter, maar andere maten zijn mogelijk. Units worden meestal ingezet voor een gebruiksperiode tot 10 jaar. Belangrijk voordeel van standaardunits: altijd de voordeligste vorm van tijdelijke huisvesting!

AANBOD UNITS

Als tijdelijke huisvesting voor 0-5 jaar het meest gekozen

Voor tijdelijke huisvesting voor een periode van 0 tot 5 jaar zijn units het meest gekozen. Niet alleen omdat ze vaak de beste, maar ook de voordeligste oplossing zijn. Ook zijn ze het meest gebruikt vanwege hun vorm, hun toepasbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Unitbouw is afgeleid van containers. Immers ook ruimtes om tijdelijk – voor transport – te gebruiken, oersterk en stapelbaar. Ook in de maatvoering, 3×6 zie je dit terugkomen.

Unitgebouwen zijn gebaseerd op een stalen bodemframe van ca. 3 x 6 meter, daarop 4 verticale stalen dragers van circa 3 meter hoog en een dakframe van uiteraard wederom 3 x 6 meter. De wanden worden opgebouwd uit metal stud, een soort metalen schrootjes in u-vorm, met daartussen isolerend materiaal en dampremmende folie. De buitenzijde van de wanden is van verzinkt en gecoat staal en de binnenzijde van hout, afgewerkt met een gladde kunststof (melamine) toplaag. Het metalstud kan ook vervangen worden door een houten frame of in zijn geheel vervangen door sandwichpanelen.

Kenmerken

  • Kooiconstructie
  • Makkelijk en snel stapelbaar
  • Flexibel
  • Goedkoop
  • Vrij in te delen
  • Basic bouwvorm
  • Doelmatig
  • Van goedkoop tot high end en ‘state of the art’

STAAT UW GEBOUW ER NIET TUSSEN?

DIENSTEN

BlueBlox levert niet uitsluitend geschikte gebouwen voor tijdelijke huisvesting, maar ontzorgt u ook volledig bij het organiseren en realiseren ervan.

BlueBlox levert – op hoofdlijn – de volgende diensten die relevant zijn voor het plaatsen en gebruiken van uw tijdelijke huisvesting (klik op de links voor meer informatie):