DOELMATIGE GEBOUWEN

Schottenketen worden vooral toegepast in de bouw van infrastructurele werken. Het zijn doelmatige gebouwen voor – met name – wegenbouwers. Veelal zijn ze voorzien van een zadeldak (puntdak) op basis van een houten driehoeksconstructie. Deze gebouwen voor tijdelijke huisvesting worden opgebouwd uit 1 meter brede, circa 3 meter hoge houten schotten. Tussen de voor- en achterzijde van deze panelen bevindt zich isolerende mineraalwol. Doordat ook de binnenzijde van deze panelen van blank gelakt hout is, heeft men al snel de beleving van een Zweeds chalet.

AANBOD SCHOTTENKETEN

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Modulair te bouwen tot bijna elke gewenste lengte

Het voordeel van schottenketen is dat de gebouwen modulair kunnen worden uitgebouwd tot bijna elke gewenste lengte. De breedte kan wel 6, 8 of zelfs 12 meter overspannen. In de handige standaardpanelen zijn ook ramen en deuren opgenomen. De wanden aan de binnenzijde zijn uitgevoerd in blank gelakt hout. Schottenketen worden desgewenst geschakeld, in L-, U-, of T-vorm gepositioneerd.

Kenmerken

  • Snel en eenvoudig te plaatsen
  • Prettig interieur door houtlook
  • Relatief goedkoop op de lange termijn (vanaf 2 jaar en langer)
  • Modulair uit te breiden
  • Ook in 2 of 3 lagen op te bouwen
  • Chaletuitstraling

STAAT UW GEBOUW ER NIET TUSSEN?

DIENSTEN

BlueBlox levert niet uitsluitend geschikte gebouwen voor tijdelijke huisvesting, maar ontzorgt u ook volledig bij het organiseren en realiseren ervan.

BlueBlox levert – op hoofdlijn – de volgende diensten die relevant zijn voor het plaatsen en gebruiken van uw tijdelijke huisvesting (klik op de links voor meer informatie):