VOOR EEN PERIODE VAN 3 JAAR OF LANGER

Bij Elementenbouw worden de vloeren, wanden en daken opgebouwd uit platen. De vloerdelen zijn van beton. De wanden van hout met isolatiemateriaal (minerale wol) ertussen. De wanden worden afgewerkt met gips, kunststof of glasvliesbehang. De wandplaten bevatten de deuren en raampartijen. De gevelplaten zijn van metalen golfbeplating, HPL plaat of hout. De losse elementen kunnen efficiënt op opleggers worden verplaatst. Elementenbouw wordt vaak ingezet bij een gebruiksperioden vanaf 3 jaar of langer.

AANBOD ELEMENTENGEBOUWEN

IN GROTERE HOOGTES LEVERBAAR

Elementenbouw heeft een sterke overeenkomst met unitbouw, maar de gebouwen zijn in grotere hoogtes leverbaar. Door de losse elementen zijn de gebouwen snel op te bouwen als een kaartenhuis. Echter, door een dragende constructie van robuuste stalen kokers hebben ze in spreekwoordelijke zin daarmee niets te maken; die van Blueblox zijn oersterk. Onze elementengebouwen worden fraai afgewerkt, met representatieve gevels en een vorstelijke entree. Daardoor lijken ze geenszins op een tijdelijk gebouw.

Kenmerken

  • Snel te plaatsen
  • Massief, degelijk, robuust
  • Permanente uitstraling en karakter
  • Hogere binnenhoogte dan units
  • Bouw in twee lagen mogelijk

STAAT UW GEBOUW ER NIET TUSSEN?

DIENSTEN

BlueBlox levert niet uitsluitend geschikte gebouwen voor tijdelijke huisvesting, maar ontzorgt u ook volledig bij het organiseren en realiseren ervan.

BlueBlox levert – op hoofdlijn – de volgende diensten die relevant zijn voor het plaatsen en gebruiken van uw tijdelijke huisvesting (klik op de links voor meer informatie):